Pesterzsébeti Kutyaiskola képzései és árai

Iskolánkban várjuk mindazokat a kutyaszerető embereket, akik igénylik a kulturált nevelést kedvencüknek, tiszta-rendezett környezetben, barátságos kutyások között.

A Pesterzsébeti Kutyaiskola képzései

Egyéni/ csoportos engedelmességi tanfolyam

 Az engedelmességi munka is egészen fiatal kortól remekül  fejleszthető. 

Iskolánkon 12 alkalmas BH vizsgáig eljuttató felkészítő tanfolyam indul 2024. január 21-én. A tanfolyam végén a MEOESz által elfogadott hivatalos vizsgát tesznek a tanulók (a vizsga minimális korhatára 15 hónapot betöltött életkor). A következő tanfolyam kb 3 hónap múlva indul ahová még korlátozott létszámban lehet jelentkezni

Oktató: Hlavács János

Csoportosan: Szombatonként az iskolában, vasárnapokon külső helyszíneken  lesznek a tanulók: kis létszámban, jutalomfalattal, játéktárggyal  oktató irányításával a gazdák végzik a hétvégi képzési időkben. Ültetés, fektetés, állítás,   fordulatok jobbra-balra-hátraarc, menetelések és helyben maradás. Jutalomfalat,  játéktárgy és boldog gazdi szükségesek a tanuláshoz.

Egyénileg: Megbeszélt időben  az oktató és csak a gazda-kutya páros  a kitűzött célnak megfelelően, ez lehet vizsga  és akár versenyzési cél is. A magasabb szintű vizsgák esetében már komoly apportmunka is követelmény, illetve akadályugrások és előre küldés feladatok.

Napközi jellegű képzés: amikor csak a kutya jön el az oktatóval az iskolába tanulni és szocializálódni más kutyákkal, csapatban játszani. 

Egyéni/ csoportos őrző- védő tanfolyam

Őrző-védő munkák:

Csoportos  körhergelés , fogás fejlesztés  kezdők számára rongyozástól, párna, hurka, kis ék , fogó párna , növendékkar, keménykarig.

 Egyéni: főként hétközben  van ez a lehetőség amikor  egyesével  teljesen az alapoktól indulva , aprólékosan kidolgozva vizsga és verseny szintig zajlik a felkészítés . Fürkészés, felugatás, kiléptetés, menekülő elfogása , követés, kísérés, bátorságpróba. Itt is lehet akár kölyök kortól   kezdeni az építkezést – hiszen a kutya meglévő ösztöneit kihasználva zajlik a tanítás. 

Szolgálati kutyák számára is van lehetőség őrző-védő munkákra, helységben fogatás és különféle helyzetekben. Illetve keresési tevékenyég fejlesztése.

Obedience képzés

      Az obedience  képzésben  10 alkalmas tanfolyamok  indulnak, melyeken maximum 5 fő van.    

Oktató: Sági Rita

     Hétvégenként 2 napon zajlik a képzés, szombaton külön  csak az obedeseké a pálya egésze a megbeszélt időben. Vasárnapokona többi csoporttal egyidőben végzik ezt a képzést  . Oktató segít az obedience több szintjére felkészülni , a kutya minden mozdulatát minél tökéletesebben kidolgozni.  Pózos gyakorlatok – akár kézjelre is ,  apportírozás, boxba küldés,  tolatás, hátrafelé menetelés láb mellett, gúla kerülés stb.

Idegen pályás tréningekre is eljár a csapat , valamint versenyekre . 

 A következő  tanfolyam 2024. február 3-án indul.

PULLER

Iskolánkon 10 alkalmas tanfolyam rendszerben lehetőség van Puller sportban is fejleszteni a tudást , valamint versenyezni.

Következő tanfolyam indulása: 2024.január 28.

Oktató: Fintha Ágnes

2024.es évben iskolánkon is lesz Dog Puller verseny , mely 2024 március 23-án kerül megrendezésre.

Nyomkövetés

Nyomkövetés tanulása egészen a kezdő lépésektől a vizsga és versenyszintekig. Érdemes minél fiatalabb korban elkezdeni, de ha a kutya már korosabb akkor is nekifoghatunk a tanításnak. 

Iskolánkon jelenleg is tart a 10 alkalmas nyomkövető tanfolyam.

Oktató :Hlavács János

  A tanfolyamosokon kívül lehet még egyéni megbeszélt időpontokban és különböző helyszíneken is a tanulás. Minden kutya szeret szimatolgatni, nekik ez a „facebook”-juk, most csupán annyi a különbség, hogy mind ezt a vezető kívánalma szerint kell tennie. 

A szorgalmasabbak igen hamar élvezhetik munkájuk gyümölcsét. Aki szeretne nyomkövetésben  vizsgázni vagy versenyezni azok számára szükséges egy BH vizsga elérése is majd, de ezzel akár már Világ Bajnokságra is  kijutó lehet. Minden évben rendeznek válogatókat ahol bárki indulhat megfelelő felkészültséggel. 

 Jó magam több Nyomkövető Világ Bajnokságon vettem részt, valamint munkabíróként is pontosan tudom mire kell odafigyelni, hogy sikeres munka legyen . 

Agility, Hoopers, Happilty

Iskolánkon az említett sportokhoz már egészen jó eszközkészlet áll rendelkezésre.

Van sporttársunk aki versenyzik is ezekben a sportokban igen magas szinvonalon. A Happiity  lehetőségről most folynak tárgyalások mikortól miként induljon be  ez a fajta lehetőség.

 Így a lakossági igények és a versenysport is kielégítésre kerülhet.

További részletekkel hamarosan jövünk.

Kutyaiskola képzési díjak:

ÁRAK:

Az óvodás korú kutyák amelyekkel már csoportban foglalkozik a gazda, a kezdőkkel azonos csoportban vesznek részt a képzésben.

A „játszótéren” való szocializálás díjtalan.

Díjak:   ÉRVÉNYES 2023 október 1-től és a hétvégi képzésekre vonatkozik

Iskolánkban a képzési díj rendszerében változást eszközöltünk: 10 alkalmas bérlet formájában, melynek érvényessége a vásárlástól számított maximum 3 hónap.

– csoportos engedelmességi munka : 30 000 Ft / 10 alkalmas bérlet

– alkalmi engedelmességi díj: 4 000 Ft/ alk.

–alkalmi őrző-védő díj: 4 000 /alk.

– 8 hónapos kor alatti kutyák esetében az őrző-védő díj: 1 500 /alk.

-Harcsás Mária által vezetett (bemutatósok) csoport díj: 10 000 / hó.

-Tenyésztői díj (2-3 kutya engedelmesség): 45 000/bérlet

 A felsoroltakon kívüli bármely igényt az iskola vezetőnek lehet jelezni, hét közbeni órák,  nyomkövetés.

OBEDIENCE:

Nincs külön díja, csak saját tagoknak, akik rendelkeznek valamely képzési díj befizetéssel.

NYOMKÖVETÉS:

2023. 09.30-tól 10 alkalmas  tanfolyam indul teljesen kezdő kutyák számára.  A tanfolyamot  Hlavács János tartja . Díja 60 000 Ft

Jelentkezni hlavaacs@gmail.com lehet.

PULLER: 

2023.10.07-től 10 alkalmas képzést indítunk teljesen kezdő kutyák számára ( max 5 fő).  A tanfolyamot Fintha Ágnes tarja. Díja 5000Ft / alkalom

jelentkezni  hlavaacs@gmail.com lehet

Kiképző szoknya és mellény rendelhető a kutyaiskola logójával.

4. Kedvezmények:

Az iskola oktatói és a segédek tagdíj mentességet élveznek, függetlenül kutyáik darabszámától.

Az iskola területén fénykép vagy videófelvétel csak az iskolavezető engedélyével készíthető. Az iskolába belépők  belépésükkel elfogadják, hogy az iskola által készített  kép és videó anyag szabadon felhasználható az iskola közzétételi lehetőségein promóciós céllal. 

Budapest, 2021.09.23.ö

kutyaiskola pesterzsébet

Szeretettel várjuk a Pesterzsébeti Kutyaiskola képzésein. Jelentkezzen most!

Scroll to Top