Pesterzsébeti Kutyaiskola képzései és árai

Iskolánkban várjuk mindazokat a kutyaszerető embereket, akik igénylik a kulturált nevelést kedvencüknek, tiszta-rendezett környezetben, barátságos kutyások között.

A Pesterzsébeti Kutyaiskola képzései

Egyéni/ csoportos engedelmességi tanfolyam

 Az engedelmességi munka is egészen fiatal kortól remekül  fejleszthető. 

Csoportosan: kislétszámban , jutalomfalattal, játéktárggyal  oktató irányításával a gazdák végzik a hétvégi képzési időkben. Ültetés, fektetés, állítás,   fordulatok jobbra-balra-hátraarc, menetelések és helyben maradás. Jutalomfalat ,  játéktárgy és boldog gazdi szükségesek a tanuláshoz.

Egyénileg: Megbeszélt időben  az oktató és csak a gazda-kutya páros  a kitűzött célnak megfelelően, ez lehet vizsga  és akár versenyzési cél is . A magasabb szintű vizsgák esetében már komoly apportmunka is követelmény, illetve akadályugrások és előre küldés feladatok.

Napközi jellegű képzés : amikor csak a kutya jön el az oktatóval az iskolába tanulni és szocializálódni más kutyákkal , csapatban játszani. 

Egyéni/ csoportos őrző- védő tanfolyam

Őrző-védő munkák:

Csoportos  körhergelés , fogás fejlesztés  kezdők számára rongyozástól, párna, hurka, kis ék , fogó párna , növendékkar, keménykarig.

 Egyéni: főként hétközben  van ez a lehetőség amikor  egyesével  teljesen az alapoktól indulva , aprólékosan kidolgozva vizsga és verseny szintig zajlik a felkészítés . Fürkészés, felugatás, kiléptetés, menekülő elfogása , követés, kísérés, bátorságpróba. Itt is lehet akár kölyök kortól   kezdeni az építkezést – hiszen a kutya meglévő ösztöneit kihasználva zajlik a tanítás. 

Szolgálati kutyák számára is van lehetőség őrző-védő munkákra, helységben fogatás és különféle helyzetekben. Illetve keresési tevékenyég fejlesztése.

Obedience képzés

       Iskolánk tagjai számára, akik valamelyik díjfizetéssel rendelkeznek, az obedience ingyenes.     

     Általában hétvégenként   a többi csoporttal egyidőben végzik ezt a képzést , de esetenként külön időpontban is . Oktató segít az obedience több szintjére felkészülni , a kutya minden mozdulatát minél tökéletesebben kidolgozni.  Pózos gyakorlatok – akár kézjelre is ,  apportírozás, boxba küldés,  tolatás, hátrafelé menetelés láb mellett, gúla kerülés stb.

Idegen pályás tréningekre is eljár a csapat , valamint versenyekre . 

Kutyaiskola képzési díjak:

T Á J É K O Z T A T Ó

a tagdíjról, képzési díjakról és egyéb kedvezményekről 

Az óvodás korú kutyák amelyekkel már csoportban foglalkozik a gazda, a kezdőkkel azonos csoportban vesznek részt a képzésben.

A „játszótéren” való szocializálás díjtalan.

Díjak:   ÉRVÉNYES 2023 február 1-től és a hétvégi képzésekre vonatkozik

– csoportos engedelmességi munka : 16 000 / hó.

– alkalmi engedelmességi díj: 4 000/ alk.

–alkalmi őrző-védő díj: 4 000 /alk.

– 8 hónapos kor alatti kutyák esetében az őrző-védő díj: 1 500 /alk.

-Harcsás Mária által vezetett (bemutatósok) csoport díj: 10 000 / hó.

-Tenyésztői díj (2-3 kutya engedelmesség): 24 000/hó

 A felsoroltakon kívüli bármely igényt az iskola vezetőnek lehet jelezni, hét közbeni órák, esetleg nyomkövetés.

OBEDIENCE:

Nincs külön díja, csak saját tagoknak, akik rendelkeznek valamely képzési díj befizetéssel.

4. Kedvezmények:

Az iskola oktatói és a segédek tagdíj mentességet élveznek, függetlenül kutyáik darabszámától.

Az iskola területén fénykép vagy videófelvétel csak az iskolavezető engedélyével készíthető. Az iskolába belépők  belépésükkel elfogadják, hogy az iskola által készített  kép és videó anyag szabadon felhasználható az iskola közzétételi lehetőségein promóciós céllal. 

Budapest, 2021.09.23.

kutyaiskola pesterzsébet

Szeretettel várjuk a Pesterzsébeti Kutyaiskola képzésein. Jelentkezzen most!

Scroll to Top