H Á Z I R E N D

– Az iskola területén fénykép vagy videófelvétel csak az iskolavezető engedélyével készíthető. Az iskolába belépők  belépésükkel elfogadják, hogy az iskola által készített  kép és videó anyag szabadon felhasználható az iskola közzétételi lehetőségein promóciós céllal. 

– Az iskolai oktatáson a képzési díjat befizetett tagok vehetnek részt.

– Minden foglalkozás alkalmával szíveskedjen minden sporttárs a Jelenléti ívet aláírni, pénzügyi és egyéb adminisztratív dolgait lehetőleg a foglalkozás megkezdéséig elintézni, vagy a szünetben.

– A foglalkozások kezdési időpontja: szombaton: 14.oo és vasárnap 09.oo Nyáron: változik a szombati kezdés: 17.oo órára.

– A pályán csak munka céljából tartózkodhatnak a tagok, várakozni a pályán kívüli területeken lehet.

– Az iskola területére behozott kutyáknak rendelkeznie kell érvényes veszettség elleni oltási igazolvánnyal!

– Az iskolán fertőző betegségben szenvedő kutya sem képzési időben, sem azon kívül nem tartózkodhat!

– Sporttársainktól és támogatóinktól elvárjuk az állatok védelmére szolgáló törvények és szabályok betartását, betartatását!

– A kutya gazdája/ felvezetője mindenkor felel az iskola területén az általa és a behozott kutya által okozott mindennemű kárért!

– Harapós kutyára JAVASOLJUK a szájkosár használatát!

– Az iskola területén tartózkodó személyek ügyeljenek a tisztaságra, a berendezési-, kiképzési tárgyakra, egymás és a kutyák testi épségére!

– Az agility csoportban résztvevők a foglalkozások elején és végén kötelesek segíteni az oktatónak a kiképzési eszközök kivitelében és elzárásában!

– A kiképzés céljára szolgáló területen / pályán! / kutyákat az önálló gyakorlatokat kivéve csak a kiképzés vezetők engedélyével lehet elengedni!

– A kutyák egészségügyi szükségleteik elvégzésére (kutya WC-t)  biztosítunk, kérjük a kutyákkal dolgaikat ott elvégeztetni!

– Az esetlegesen keletkezett szemét elhelyezésére külön edényeket biztosítunk!  A dohányzóknak külön hely van a pálya szélén kijelölve!

– Kutyát az iskola területén lévő kis fákhoz, akadályokhoz kikötni TILOS!

– Amennyiben bármilyen módon segíteni kívánja az iskola munkáját, működését, kérjük jelezze az elnökség tagjainak!

Köszönjük,hogy adója 1 %-át felajánlja egyesületünknek!

Adószámunk : 18722657-1-13

– Aki a házirend bármely pontját megszegi, először figyelmeztetjük, súlyosabb esetben kizárjuk tagjaink sorából!

Budapest, 2011.11.26.

Scroll to Top